Zatkli policajtov obvinených z vraždy malého autistu

NETKY.SK • 7 November 2015, 16:07 • 2 min
Zatkli policajtov obvinených z vraždy malého autistu

LOUISIANA - Policajti zastrelili šesťročného Jeremyho Mardise potom, čo začali paľbu na auto jeho otca Chrisa Féwa, ktorý pred nimi unikal, keď sa mu pokúšali doručiť súdne predvolanie.

slovakia

left justify in out

Sám Féw bol pri streľbe v louisianskom mestečku Marksville zranený. Plukovník štátnej polície Edmonson uviedol, že zatknutým dôstojníkom Norrisovi Greenhouseovi a Derrickovi Staffordovi bolo oznámené obvinenie z vraždy druhého stupňa az pokusu o vraždu.

 

Podľa Edmonsona nebola vo Féwovom aute nájdená žiadna zbraň. "Štátna polícia skúma forenzné dôkazy, hovory z linky 911, vykonáva výsluchy a skúma záznamy z policajnej kamery," uviedol Edmonson.

 

Práve záznamy z kamier, ktoré majú policajti na sebe, označil Edmonson za "najznepokojúcejšiu vec, čo kedy videl".

 

Či budú zatknutí ďalší dvaja policajti, ktorí boli pri incidente prítomní, záleží na výsledkoch vyšetrovania. Zatiaľ nie je jasné, čo viedlo políciu k prenasledovaniu Féwa a čo bolo dôvodom pre začatie paľby.

 

Féwov nevlastný otec, Morris German, obvinil policajtov, že strieľali na auto hlava nehlava. German ďalej povedal, že jeho nevlastný syn je stále v nemocnici pod silnými sedatívami, nemôže hovoriť a má v mozgu a pľúcach úlomky nábojov.

 

Féwa opísal ako milujúceho otca, pre ktorého bol syn " celý jeho život ". Šesťročný chlapec s diagnostikovaným autizmom nemal žiadneho súrodenca. Rodina sa do Marksville nedávno presťahovala z Hattiesburg v Mississippi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies