Zadlžená mladá žena zo Zlínskeho kraja ponúka na predaj ľadvinu

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 06:57 • 2 min
Zadlžená mladá žena zo Zlínskeho kraja ponúka na predaj ľadvinu

Zadlžená mladá žena zo Zlínskeho kraja ponúka na predaj ľadvinu - Krimi Dvadsaťosemročná žena zo Zlínskeho kraja, ktorá sa pred šiestimi rokmi dostala do veľkých dlhov a momentálne dlhuje pol milióna Kč, ponúka na predaj svoju ľadvinu, aj keď vie, že sa t

slovakia

left justify in out

img

Dvadsaťosemročná žena zo Zlínskeho kraja, ktorá sa pred šiestimi rokmi dostala do veľkých dlhov a momentálne dlhuje pol milióna Kč, ponúka na predaj svoju ľadvinu, aj keď vie, že sa tým dostáva do stretu so zákonom. O prípade informoval český internetový portál idnes.cz.
      Podľa vlastných slov Lenka, ktorej identitu redakcia portálu pozná, nevie ako sa dostať z dlhov. Nemá prácu a stará sa o malé deti. S priateľom bývajú v prenájme, ktorý však nie sú schopní platiť. On zarába, avšak jeho príjmy idú takmer úplne na splácanie podlžností, ona si privyrába darovaním vajíčok. Za jeden odber dostáva asi 15.000 Kč, čo však nestačí.
      Ľadvinu ponúka ako pomoc za pomoc. Predstavuje si to tak, že ten, komu orgán daruje, jej sprostredkuje prácu alebo pôžičku s nízkym úrokom a dlhou dobou splatnosti. Za najlepší variant považuje, ak by záujemca zaplatil.
      Ponuku zverejnila v marci a do dneška sa jej ozvali dvaja záujemcovia. Ani s jedným sa však nestretla, pretože mali inú krvnú skupinu. O inom riešení alebo znížení životnej úrovne Lenka neuvažuje.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies