Za prepad potravín hrozí Miroslavovi viac ako desať rokov za mrežami

NETKY.SK • 12 Január 2018, 10:49 • 2 min
Za prepad potravín hrozí Miroslavovi viac ako desať rokov za mrežami

KALAMENY - Liptovskomikulášski a ružomberskí policajti zatkli a obvinili 27-ročného Miroslava z okresu Liptovský Mikuláš. Ten mal v pondelok (8.1.) lúpežne prepadnúť predajňu potravín v obci Kalameny v okrese Ružomberok.

slovakia

left justify in out

V rukách mužov zákona skončil aj ďalší muž a žena, ktorí obvineného mladíka mali pri úteku sprevádzať. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová, Miroslav mal vo večerných hodinách vojsť do predajne potravín v obci Kalameny. "Na predavačku údajne nastriekal slzotvorný sprej a následne jej vytrhol zásuvku z registračnej pokladnice s hotovosťou asi 363 eur," priblížila s tým, že z miesta činu mal obvinený ujsť v sprievode ďalšieho muža a ženy na motorovom vozidle.

 

Auto však onedlho zastavila hliadka liptovskomikulášskej polície na základe vyhláseného pátrania po neznámych páchateľoch unikajúcich na motorovom vozidle. Prípad už prevzal vyšetrovateľ. Podľa Balogovej skončil obvinený muž v policajnej cele, pričom v zákonnej lehote bude zo strany vyšetrovateľa podaný návrh na jeho vzatie do väzby.

 

Miroslavovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. "Okolnosti lúpeže sú naďalej predmetom vyšetrovania polície v Ružomberku," uzavrela krajská policajná hovorkyňa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies