Za dva kufre sľúbil hladký priebeh skúšky v autoškole

NETKY.SK • 2 December 2013, 14:46 • 2 min
Za dva kufre sľúbil hladký priebeh skúšky v autoškole

BRATISLAVA - Za dva kufre prisľúbil hladký priebeh skúšky, majiteľa autoškoly v Bratislave obvinil vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) z nepriamej korupcie. Nešlo však o jeho prvý prešľap.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Prezídia PZ Andrea Dobiášová, kufre v hodnote 278 eur si od žiadateľa o vodičské oprávnenie prevzal 50-ročný muž koncom novembra. Budúci vodič mal tak skúšku bez problémov absolvovať. Obvinenému mužovi za tento čin hrozí až trojročný trest. Stíhaný je na slobode.

V tomto prípade ide o muža, ktorý je nepoučiteľný. Od januára je totiž obvinený aj z prijímania úplatku, uviedla Dobiášová. Tentoraz za 500 eur sľúbil, že vybaví žiadateľovi vodičák bez toho, aby musel absolvovať predpísaný počet hodín výučby a praktického výcviku a kurz prvej pomoci. V tomto prípade bolo vyšetrovanie ukončené dohodou o vine a treste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies