Z Nitry odišli Peter Petráš i Kostelný

NETKY.SK • 14 December 2015, 16:22 • 2 min
Z Nitry odišli Peter Petráš i Kostelný

NITRA - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Peter Petráš končí svoje pôsobenie v klube Doxxbet II. ligy FC Nitra, kde prišiel v januári tohto kalendárneho roka.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný defenzívny univerzál (nar. 7. mája 1979) mal byť pôvodne hráčom klubu spod Zobora až do leta 2016. "Hneď po záverečnom jesennom zápase s Pohroním som požiadal o rozviazanie zmluvy," citoval portál nasanitra.sme.sk slová rodáka z Vinohradov nad Váhom, ktorý ďalej poznamenal: "Išiel som do Nitry s tým, že zabojujeme o postup do najvyššej súťaže. Výsledky však boli také, aké boli. Nevidel som dôvod zostať tu ďalej."

 

FC Nitra figuruje po jesennej časti II. ligy západ až na 6. mieste s desaťbodovým odstupom na lídra FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa. Bývalý hráč Dubnice, Interu Bratislava, Artmedie Petržalka, ruského Saturnu Moskovská oblasť, Slovana Bratislava, bulharského tímu Levski Sofia, 1. FC Tatran Prešov a ŠKF Sereď je momentálne bez klubu. "Niečo si hľadám, ale teraz to neriešim. V súčasnosti sa chcem venovať rodine. Uvidím, čo prinesie život," dodal Peter Petráš, ktorý z nitrianskeho mužstva neodchádza sám. V klube už nebude účinkovať ani ďalší skúsený futbalista - 30-ročný stopér Jaroslav Kostelný, bývalý hráč Podbrezovej, Ružomberka či českej Opavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies