Z krádeže peňaženky v ktorej bolo štyritisíc eur polícia obvinila 30-ročnú Bulharku

NETKY.SK • 24 November 2014, 17:40 • 2 min
Z krádeže peňaženky v ktorej bolo štyritisíc eur polícia obvinila 30-ročnú Bulharku

BRATISLAVA - Z minulotýždňovej krádeže v jednom z bratislavských nákupných centier polícia obvinila 30-ročnú Diyanu z Bulharska.

slovakia

left justify in out

Ženu v nedeľu podľa zverejneného popisu spoznala zamestnankyňa jedného z hotelov v Pezinskom okrese. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, podľa doterajšieho vyšetrovania obvinená žena 16. novembra popoludní v jednej z predajní vzala z vrecka bundy, ktorú mal poškodený na sebe, pánsku peňaženku. V nej boli doklady, platobné karty, hotovosť 4 000 eur a približne 2 000 českých korún (v prepočte vyše 72 eur). Celková škoda spôsobená krádežou bola vyčíslená na 4 080 eur. Obvinená žena po vykonaní potrebných úkonov skončila v cele policajného zaistenia a bol spracovaný návrh na jej vzatie do vyšetrovacej väzby. V prípade dokázania viny jej hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies