Z Čiech dovážali marihuanu, skončili v cele

NETKY.SK • 9 December 2014, 11:33 • 2 min
Z Čiech dovážali marihuanu, skončili v cele

BRATISLAVA/STROPKOV - Z Čiech dovážali marihuanu za desaťtisíce českých korún, dvaja Stropkovčania vo veku 25 a 30 rokov skončili v policajnej cele.

slovakia

left justify in out

Obchody v Brandýse nad Labem dohadoval mladší z obvinených, pre drogy potom cestoval jeho starší komplic a za odmenu dostal peniaze, prípadne časť dovezenej drogy. V Čechách nakúpili marihuanu za zhruba 120-tisíc českých korún. Pri poslednom obchode vstúpili do hry policajti. Ako agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, auto s oboma mužmi zastavili v Breznici, pri prehliadke zaistili sušenú rastlinu a tú našli aj pri domovej prehliadke u mladšieho z obvinených. Zaistené drogy poputovali na expertízu. Oboch mladých mužov obvinili z drogovej trestnej činnosti a skončili v policajnej cele. Vyšetrovateľ spracoval návrh na ich vzatie do väzby. V prípade dokázania viny môžu stráviť za mrežami štyri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies