Ward proti Barrerovi 26. marca doma v Oaklande

NETKY.SK • 1 Február 2016, 17:27 • 2 min
Ward proti Barrerovi 26. marca doma v Oaklande

OAKLAND - Americký profesionálny boxer Andre Ward sa 26. marca v Oracle Arene v rodnom Oaklande - domove udivujúcich basketbalistov Golden State Warriors - stretne s nebezpečným Kubáncom Sulivanom Barrerom.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom webstránka špecializovaného magazínu The Ring. Tento súboj napovie, aké sú vyhliadky niekdajšej jednotky superstrednej hmotnostnej kategórie Warda v poloťažkej váhe. Tridsaťjedenročný Američan odštartuje svoj trojzápasový kontrakt s miestnou prémiovou televíznou spoločnosťou HBO. 


Jeho krajan, v profiringu dosiaľ nezdolaný Sadam Ali, ktorý je na čele rebríčka uchádzačov organizácie WBO o titul vo welterovej hmotnostnej kategórii, 5. marca v DC Armory vo Washingtone narazí na ďalšieho pästiara z USA Jessieho Vargasa. V rámci rovnakého galavečera si kubánsky objav superťažkej divízie Luis Ortiz zmeria sily s Ukrajincom Alexandrom Dimitrenkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies