Vystúpenie IMT Smile bolo plné spontánnej improvizácie

NETKY.SK • 18 Máj 2014, 13:28 • 2 min
Vystúpenie IMT Smile bolo plné spontánnej improvizácie

ŠTRBSKÉ PLESO - Takmer dvojhodinové koncertné vystúpenie slovenskej kapely IMT Smile, plné spontánnej improvizácie, dvíhalo v sobotu 17. mája večer zo stoličiek nabitú sálu v jednom z hotelov na Štrbskom Plese.

slovakia

left justify in out

"Takéto komornejšie koncerty zvyknú byť pokojnejšie, no jediným problémom našej kapely je, že nevie byť tichšia. Boli časy, keď sme si robili presný zoznam piesní, ale na nedávnom turné sme to vyskúšali bez neho a zostali sme pri tom. V príjemnej atmosfére zahráme aj veci, ktoré sme si ani nemysleli, že zaznejú," uviedol líder kapely Ivan Tásler.
      

Na to, aby sa také niečo mohlo diať, musí mať podľa neho interpret skúsenosti. "Pomaly dvadsať rokov je už dosť na to, aby sme si to mohli dovoliť. Je to o našej voľnosti a radosti na pódiu bez akéhokoľvek stereotypu. Chceme, aby bol každý náš koncert originálom. Po ceste sem sme videli obrovské množstvo popadaných stromov, no vedeli sme, že to Tatranci zvládnu a budeme tu môcť hrať," skonštatoval.
      

Zároveň prezradil recept dlhovekosti kapely. "Napriek tomu, že sme na scéne už pomerne dlho, nevnímame to tak, že už máme niečo isté. Stále musíme prísť s niečím dobrým a prekonávať sami seba. Nie vždy sa to podarí, ale práve tá snaha posúvať to ďalej je podstatná. Spolu s bratom Mirom máme spoločné, že nikdy nie sme so sebou spokojní a to nás ženie dopredu," dodal líder IMT Smile.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies