Vysoká škola v Sládkovičove končí, presťahujú ju do Bratislavy

NETKY.SK • 5 Február 2015, 12:34 • 2 min
Vysoká škola v Sládkovičove končí, presťahujú ju do Bratislavy

BRATISLAVA - Keď pred desiatimi rokmi vznikla súkromná Vysoká škola v Sládkovičove, dlho sa s ňou vliekla nálepka prepojenia na Smer-SD. Prvým dekanom právnickej fakulty bol Mojmír Mamojka, ktorý sa neskôr stal aj rektorom školy, vo funkciách pôsobili tiež poslanci Smeru-SD, uvádza denník SME.

slovakia

left justify in out

Dnes školu už tretí rok vlastní Džalal Gasymov, konzul Azerbajdžanskej republiky, ktorý ju dal premenovať na Danubius. Kúpil ju asi za štyri milióny eur. Gasymov študoval v 80. rokoch 20. storočia v Bratislave na Stavebnej fakulte Slovenskej vysokej školy technickej.

 

"Keď sme školu prevzali a urobili sme si prieskum medzi študentmi, zistili sme, že sú veľmi nespokojní s atmosférou školy," povedal Gasymov.

 

Džalal Gasymov chce regionálnu školu, na ktorej študuje 60 percent externistov, prebudovať na kampus s celoslovenskou pôsobnosťou, informoval denník a dodal, že školu Vysokú školu Danubius v Sládkovičove chcú na jeseň presunúť do Bratislavy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies