Výsledková listina jazdcov po VC Nemecka sa bude možno meniť

NETKY.SK • 1 August 2019, 17:05 • 2 min
Výsledková listina jazdcov po VC Nemecka sa bude možno meniť

PARÍŽ - Stajňa F1 pochádzajúca zo Švajčiarska, avšak považovaná za dcérske Ferrari, sa odvolala vo veci penalizácie oboch svojich jazdcov vo VC Nemecka na okruhu Hockenheim, ktorá sa konala koncom minulého týždňa.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vec sa má tak, že Alfa Romeo, za ktoré pretekajú populárny Fín Kimi Räikkönen a Talian Antonio Giovinazzi, dostalo penalizáciu 30 sekúnd za neoprávnený zásah technikov v oboch monopostoch pred samostným štartom. Obaja jazdci pritom skončili v divokom preteku na skvelých miestach v prvej desiatke (7. a 8. miesto), teda získali dokopy 3 body do pohára konštruktérov. Pri tomto treste by s však o ne prišli. 

 

 

Podľa šéfa stajne Frederica Vasseura sa vyskytli problémy počas zahrievacích kôl, ktoré pre zmáčanú trať absolvovali jazdci za bezpečnostným vozidlom. "Pokazila sa nám spojka, čo sme nemohli ovplyvniť, no pracujeme na objasnení príčin. Rešpektujeme pravidlá aj traťových komisárov, ale odvolali sme sa a veríme, že dôkazy povedú k zmene rozhodnutia." 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good mileage. All boxes ticked. Test items evaluated. This is what FP1 is about. 📚 #FrenchGP

Príspevok, ktorý zdieľa Alfa Romeo Racing (@alfaromeoracing),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies