VV SFZ zvolil Jablonického za člena disciplinárnej komisie

NETKY.SK • 4 September 2014, 13:09 • 2 min
VV SFZ zvolil Jablonického za člena disciplinárnej komisie

BRATISLAVA - Členovia výkonného výboru Slovenského futbalového zväzu (VV SFZ) na stredajšom zasadnutí v Bratislave o. i. zvolili Miroslava Jablonického za člena disciplinárnej komisie SFZ, ustanovili Ladislava Lazára, Oszkára Világiho, Jozefa Brhela a Igora Nagya za členov komisie partnerov SFZ a schválili udelenie strieborného odznaku SFZ pre Juraja Kuráňa.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

"Výkonný výbor vzal na vedomie informáciu o priebehu realizácie projektu výstavby, rekonštrukcie a modernizácie futbalových štadiónov, schválil návrh na zloženie realizačných tímov mládežníckych reprezentácií SR i termínovej listiny mládeže na jesennú časť 2014/2015, návrh na personálne zloženie odborných expertov v projekte Koncepcia rozvoja futbalu SFZ a prerokoval návrh nového registračného a prestupového poriadku SFZ," uvádza sa v komuniké zo zasadnutia VV SFZ. 

 

Na výkonnom výbore SFZ jeho členovia zobrali na vedomie informáciu o aktuálnom právnom vzťahu medzi Slovenským futbalovým zväzom, Úniou ligových klubov a spoločnosťou UFA Sports, informáciu o priebehu a výsledku volieb členov Komory SFZ pre riešenie sporov, ďalej o prijatých záveroch zo strategického mítingu prezidentov a generálnych sekretárov členských krajín UEFA v Monaku (27. - 28. augusta 2014), o prijatých záveroch výkonného výboru Slovenského zväzu telesnej kultúry v Bratislave (9. júla 2014) a vzali na vedomie aj informáciu o organizovaní blížiacej sa konferencie Šport a právo v Poprade (bude 2. - 3. októbra 2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies