Vstupenka na Slovan bude od septembra aj lístkom na MHD

NETKY.SK • 12 August 2013, 11:22 • 2 min
Vstupenka na Slovan bude od septembra aj lístkom na MHD

BRATISLAVA - Vstupenka na bratislavské zápasy Kontinentálnej hokejovej ligy bude od septembra slúžiť aj ako lístok na mestskú hromadnú dopravu (MHD). Jeho platnosť sa začne dve hodiny pred začiatkom domácich zápasov HC SLOVAN a skončí sa posledným denným spojom. Nočnými linkami sa už zadarmo nebude dať odviezť.

slovakia

left justify in out

"Možnosť cestovať na vstupenku či už permanentku, alebo jednorazový zápasový lístok, sa teda začne v pracovné dni od 17.00 h a počas víkendov od 15.00 h," doplnil riaditeľ kancelárie primátora Ľubomír Andrassy. Pripomenul, že akcia platí na všetky domáce zápasy HC SLOVAN v KHL do konca sezóny 2013/2014. "Táto mimoriadna akcia platí až od začiatku riadnej sezóny KHL a neplatí na prípravné zápasy, ktoré HC SLOVAN teraz odohrá," upozorňuje Dopravný podnik Bratislava (DPB).

Električkou sa k Slovnaft Aréne dá dostať linkami číslo 2 a 4 na zastávku Odbojárov. Autobusy číslo 39, 53, 61, 63, 74 a 78 zastavujú priamo pred arénou na Trnavskej ceste, podobne ako trolejbusy číslo 204, 205 a 212. "Ďalšie spojenie predstavujú zastávky na Bajkalskej ulici a Trnavskom mýte, odkiaľ je to pešo k aréne okolo 400 až 600 metrov," uvádza DPB. Priame spojenie arény s hlavnou železničnou stanicou zabezpečujú spoje číslo 61 a 204. 

Ak fanúšikovia nebudú mať pri sebe platnú vstupenku na domáci hokejový zápas, nárok na cestovanie zadarmo im neprejde, pripomína DPB. Nárok na bezplatné cestovanie nemajú ani fanúšikovia mimo dohodnutého termínu a vstupenka neplatí ako cestovný lístok ani na spoje, ktorých konečná zastávka sa nenachádza na území Slovenskej republiky. Na mimoriadnej akcii sa ešte pred letom dohodli Hokejový klub HC SLOVAN Bratislava, DPB a hlavné mesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies