Vojvodkyňa Kate oslávila svoje 32. narodeniny!

NETKY.SK • 10 Január 2014, 06:49 • 2 min
Vojvodkyňa Kate oslávila svoje 32. narodeniny!

LONDÝN - Vojvodkyňa z Cambridgea Kate Middletonová dnes oslávila svoje 32. narodeniny. Ako chcela tento deň stráviť, nebolo oficiálne známe, hovorca Kensingtonského paláca však uviedol, že manželka princa Williama bude oslavovať v súkromí, informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Prvé dieťa Kate a Williama, princ George, má už takmer šesť mesiacov. Mladá rodina žije v Kensingtonskom paláci v Londýne. William navyše od pondelka znovu študuje na cambridgeskej univerzite, kde sa zapísal na špecializovaný desaťtýždňový kurz manažmentu v oblasti poľnohospodárstva. 

William pôsobil do roku 2013 ako pilot záchranného vrtuľníka v britskej armáde, čoraz častejšie však preberá povinnosti svojej starej matky - kráľovnej Alžbety II. Vojvodkyňa Kate sa začala znovu objavovať na verejnosti už niekoľko týždňov po pôrode.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies