Vodiči pozor: Dúhový Pride obmedzí dopravu v centre Bratislavy

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 10:24 • 2 min
Vodiči pozor: Dúhový Pride obmedzí dopravu v centre Bratislavy

BRATISLAVA - Sobotňajší Dúhový Pride si vyžiada dopravné zmeny a obmedzenia v centre Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Dopravný podnik Bratislava (DPB) v tejto súvislosti upozorňuje, že v sobotu od 10.00 h do skončenia podujatia nebudú premávať električky cez Mostovú a Jesenského ulicu, obmedzená bude premávka i v južnej časti centra.

 

Linka č. 4 bude premávať obojsmerne cez Námestie SNP, Kapucínsku a tunel, linka č. 8 pôjde v centre skrátenou okružnou trasou. "Smerom z Ružinova odbočí z Námestia SNP na trasu Kamenné námestie, Špitálska, Americké námestie, Radlinského, Blumentál," informovala hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

 

Počas pochodu nebudú premávať električky ani na Šafárikovom námestí a Štúrovej ulici, uzavreté budú tiež komunikácie na Vajanského a Rázusovom nábreží.

 

Detailné informácie o trasách električkových i autobusových liniek, ktorých sa obmedzenie týka, zverejnil DPB na svojom webe.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies