Vodič z Veľkých Kapušian s takmer tri promile skončil v priekope

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 11:09 • 2 min
Vodič z Veľkých Kapušian s takmer tri promile skončil v priekope

MICHALOVCE - K dopravnej nehode v Michalovskom okrese došlo vo štvrtok (30.6.) krátko po 18.30 h. Vodič (40 rokov) z Veľkých Kapušian viedol osobné motorové vozidlo v obci Oborín.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó, muž po prejazde mierne ľavotočivej zákruty prešiel s vozidlom do protismernej časti vozovky mimo komunikáciu, kde poškodil dopravné značenie. "Následne vyšiel na zvodidlá a s vozidlom sa prevrátil do priekopy," dodal.

 

Vodič bol podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 2,83 promile. Pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu. Celková škoda na vozidle a dopravnej značke predstavuje sumu 1200 eur.

 

Vodič bol umiestnený do cely policajného zaistenia a čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies