Vo vianočnej električke zaznejú vďaka mladým hudobníkom koledy naživo

NETKY.SK • 19 December 2014, 09:39 • 2 min
Vo vianočnej električke zaznejú vďaka mladým hudobníkom koledy naživo

BRATISLAVA - Vychutnávať si cestovanie ulicami Bratislavy s jedinečnou vianočnou električkou a pritom počúvať naživo koledy môžu v sobotu (20.12.) obyvatelia i návštevníci hlavného mesta.

slovakia

left justify in out

Dopravný podnik Bratislava (DPB) pre verejnosť pripravil koncert skupiny ôsmich mladých umelcov, ktorí cestujúcim spríjemnia vianočnú atmosféru. TASR o tom informovala vedúca odboru marketingu a komunikácie DPB Zuzana Vachová.
      

"Všetci prítomní si budú môcť vychutnať vianočnú melódiu počas jednej okružnej jazdy a popritom sa odviesť pekne vyzdobenou historickou električkou," uviedla Vachová. Koncert sa začne o 16.42 h, keď vianočná električka vyrazí zo zastávky Vazovova.
      

DPB vypravil tento rok vianočnú električku už po štvrtý raz. V uliciach hlavného mesta jazdí od piatka (5.12.)a verejnosť sa ňou bude môcť bezplatne previezť až do utorka 23. decembra. Premávať bude denne podľa osobitného časového harmonogramu v hodinových intervaloch od 16.00 h až do posledného odchodu o 20.00 h. Jej približne 40-minútová trasa sa začína na zastávke Jesenského, kde môžu nastúpiť návštevníci vianočných trhov, nasledujú zástavky Námestie SNP, Poštová, Vysoká, Blumentál, Vazovova, Americké námestie a Mariánska. Pokračuje Námestie SNP, Kapucínska, Chatam Sófer, Most SNP a vráti sa na Jesenského.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies