Višňovský pomohol k výhre Ducks nad Avalanche asistenciou

NETKY.SK • 23 Január 2012, 08:40 • 2 min
Višňovský pomohol k výhre Ducks nad Avalanche asistenciou

Višňovský pomohol k výhre Ducks nad Avalanche asistenciou - Hokej V troch zápasoch zámorskej NHL v noci na pondelok sa zo Slovákov bodovo presadil iba Ľubomír Višňovský, ktorý asistenciou pomohol k výhre Anaheimu na domácom ľade nad Coloradom 3 2. Pre obr

slovakia

left justify in out

img

V troch zápasoch zámorskej NHL v noci na pondelok sa zo Slovákov bodovo presadil iba Ľubomír Višňovský, ktorý asistenciou pomohol k výhre Anaheimu na domácom ľade nad Coloradom 3:2. Pre obrancu Ducks, ktorí vyhrali už piaty zápas po sebe, to bola dvanásta asistencia v ročníku.
      Súboj slovenských obrancov Zdena Cháru z Bostonu, resp. Andreja Meszároša z Philadelphie napokon vyznel pre kapitána obhajcu Stanleyho pohára, keď Bruins vyhrali na ľade Flyers 6:5 po samostatných nájazdoch. Chára si do štatistiky pripísal tri plusové body a až 9-krát vystrelil na bránku súpera.
      Excelentnú formu majú dve ruské hviezdy NHL Jevgenij Malkin z Pittsburghu, resp. Alexander Ovečkin z Washingtonu, ktorí si vo vzájomnom zápase pripísali zhodne po góle a dvoch asistenciách. Lepšie zo zápasu ale vyšiel Malkin, keď najproduktívnejší muž profiligy rozhodol gólom v predĺžení o výhre Pens 4:3. Malkin strelil minimálne jeden gól už šiestich zápasoch v sérii (celkovo 9).

      výsledky: Pittsburgh - Washington 4:3 pp, Philadelphia - Boston 5:6 pp a sn, Anaheim - Colorado 3:2 (za domácich Višňovský 0+1).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies