VIDEO Zverejnili teaser trailer pokračovania Trainspottingu

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 15:43 • 2 min
VIDEO Zverejnili teaser trailer pokračovania Trainspottingu

BRATISLAVA - Tvorcovia pokračovania kultovej snímky Trainspotting (1996) zverejnili teaser trailer očakávanej novinky. V krátkom videu stoja na vlakovom nástupišti Ewen Bremner (Spud), Ewan McGregor (Renton), Jonny Lee Miller (Sick Boy) a Robert Carlyle (Begbie), odkazujúc tak na jednu zo scén z prvého filmu. V ukážke je možné počuť skladbu Lust For Life od Iggyho Popa.

slovakia

left justify in out

Na filme Trainspotting 2 opäť spolupracujú okrem spomínanej hereckej štvorice aj režisér Danny Boyle a scenárista John Hodge. Snímka by sa mala dostať do slovenských kín 2. februára 2017.


Trainspotting je adaptáciou rovnomenného románu Irvinea Welsha z roku 1993. Ten napísal aj pokračovanie s názvom Porno (2002). Snímka z roku 1996 rozpráva príbeh skupinky narkomanov, ktorá žije v 80. rokoch minulého storočia v Edinburghu.

 

Hodge získal za scenár nomináciu na Oscara a Britský filmový inštitút snímku zaradil na desiate miesto rebríčka najlepších britských filmov všetkých čias. Okrem spomínaných McGregora, Millera, Carlylea a Bremnera sa v nej predstavili aj Kelly Macdonald či Kevin McKidd.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies