VIDEO Veronika Velez-Zuzulová prežíva svoje najkrajšie obdobie, prezradila nám aj dátum, kedy sa stane maminou!

NETKY.SK • 27 Apríl 2018, 16:31 • 2 min
VIDEO Veronika Velez-Zuzulová prežíva svoje najkrajšie obdobie, prezradila nám aj dátum, kedy sa stane maminou!

BRATISLAVA – Naša dlhoročná úspešná reprezentantka v alpskom lyžovaní Veronika Velez-Zuzulová síce nedávno ukončila bohatú športovou kariéru, ale všetky jej ďalšie aktivity sú spojené so športom. Prezradila nám aj to, že momentálne si voľné chvíle bez športu užíva a prežíva svoje najkrajšie obdobie. Veď čoskoro sa stane mamou!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Veronika je obrovský vzor pre mladých športovcov a vychádzajúce talenty. V podmienkach, ktorú sú momentálne na Slovensku, dosiahla niečo neuveriteľné, neskutočné. Nedávno ukončila svoju aktívnu športovú činnosť a my sme radi, že sa dala na cestu podpory mladých športovcov. 'Johnny' Volko je skromný chalan, ktorý na sebe tvrdo pracuje. Je to prototyp športovca, ktorý by mohol byť vzorom pre mladé talenty a ukazovať im, že dá sa aj v skromných podmienkach dosahovať svetové výkony," povedal na adresu nových ambasádorov na piatkovej tlačovej konferencii v Bratislave Miroslav Masarčin, projektový manažér nadácie Stars for Stars.

 

Tridsaťtriročná Veronika Velez-Zuzulová a šprintér Ján Volko sa rozhodli podporiť myšlienku nadácie, ktorá pomáha mladým a talentovaným športovcom v ich ceste za úspechmi a stali sa jej novými ambasádormi. Nadácia podporuje napríklad tenistov Viktóriu Kužmovú, Damiana Brnu, lyžiara Tomáša Košíka, fitnesku Kristínu Juricovú, biatlonistu Miroslava Pavláka, bedmintonistu Mateja Hliničana, vodnú slalomárku Soňu Stanovskú alebo Hokejovú akadémiu Zdena Cígera.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies