VIDEO Ukrajinskí kukláči si v mraze fotili nahého muža!

NETKY.SK • 24 Január 2014, 10:44 • 2 min
VIDEO Ukrajinskí kukláči si v mraze fotili nahého muža!

KYJEV - Ukrajinské ministerstvo vnútra sa vo štvrtok večer ospravedlnilo za konanie svojich príslušníkov, ktorí kruto zaobchádzali s jedným zo zadržaných účastníkov prebiehajúcich násilných demonštrácii v Kyjeve.

slovakia

left justify in out

Správanie síl rýchleho nasadenia s označením Berkut odhaľuje zverejnené video. To zobrazuje úplne nahého, približne 40-ročného muža v ponožkách, ktorý nastupuje do policajného autobusu. Následne ho jeden z mužov s kuklou na hlave zavolá späť a núti ho pózovať s malým rýľom v ruke, kým si ho prítomní fotia mobilným telefónom. Asi až po minúte pobytu v silnom mraze a v hustom snežení mu dovolia nastúpiť do vozidla, pričom mu stihnú uštedriť niekoľko úderov.

Ministerstvo vnútra reagovalo ihneď a za incident sa oficiálne ospravedlnilo. Príslušníkov na videu, ktoré pobúrilo opozíciu, sľúbilo odhaliť a potrestať. Dátum ani miesto vzniku záznamu však nie je známe. Video je od štvrtka k dispozícii aj na známom videoportáli Youtube a k piatkovému ránu má viac ako 1,6 milióna pozretí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies