VIDEO Totálny trapas! Žene počas twerkovania praskol implantát v zadku

NETKY.SK • 10 August 2017, 09:00 • 2 min
VIDEO Totálny trapas! Žene počas twerkovania praskol implantát v zadku

Mnohé ženy dnes pripomínajú skôr vypchané trofeje ako živé bytosti. Vypchávajú si prsia, zadky, nafukujú pery a prerábajú nosy.

slovakia

left justify in out

Jeden plastikový blázon si implantátmi dokonca formuje „svaly!“ Kdeže by oni cvičili, všetko sa dá predsa urezať alebo vypchať.

 

Návod: Prsia sa dajú zväčšiť aj bez plastiky, fitnesska ukázala ako na to

 

Táto falošná „krása“ je však veľmi zradná a môže vás potopiť v tú nejnevhodnejšiu chvíľu. Nemenovanej žene praskol implantát v zadku počas twerkovania. Bola pritom na verejnosti a mala na sebe len tango nohavičky. Nič tak neostalo skryté.

 

Podľa kostýmov tanečníc mohlo ísť o slávnosti počas slávneho brazílskeho karnevalu. Vďaka tomu, že sa našli nejakí škodoradostníci, ktorí ženu natočili, to teraz vidí celý svet.

 

Hororové FOTO: Keď sa nepodarí plastika pier!

 

V niektorých civilizovaných krajinách sú implantáty pozadia zakázane a to najmä preto, že v tejto časti tela čelia o mnoho vyššiemu tlaku ako na mieste prsníkov. Ako komu niet rady, tomu niet pomoci. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies