VIDEO Takto chirurgovia menia mužský úd na vagínu, je to veľmi sofistikovaný proces

NETKY.SK • 1 Marec 2018, 19:37 • 2 min
VIDEO Takto chirurgovia menia mužský úd na vagínu, je to veľmi sofistikovaný proces

Žijeme vo svete, kde ľudia nevedia čo od dobroty a môžu si dovoliť viacmenej čokoľvek. Niektorí ľudia prosto chcú byť inými ľuďmi a dnešná vyspelá medicína to umožňuje. Upozorňujeme, že obsah v tomto článku nie je vhodný pre citlivé povahy.

slovakia

left justify in out

Európska urologická spoločnosť  uverejnila video animáciu, ktorá znázorňuje sofistikovaný priebeh operácie pri premene penisu na vagínu.

 

Týmto vážnym zákrokom si pacient musí byť absolútne istý. Operácia môže prebehnúť až potom, ako získa dva psychologické posudky, aspoň 18 mesiacov musí žiť ako žena, 12 mesiacov podstupovať hormonálnu liečbu a oficiálne si zmeniť krstné meno na ženské. Keď to všetko splní, „môže ísť pod nôž.“

 

 

Lekári tvrdia, že mnohí pacienti po operácii dokážu mať uspokojivý sexuálny život a sú schopný dosiahnuť orgazmus. Tieto preoperované „ženy“ však nie sú schopné počať ani splodiť deti. Nie je to až príliš veľká daň za takýto exces?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies