VIDEO Shakira vydá 26. mája po trojročnej pauze nový album

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 10:16 • 2 min
VIDEO Shakira vydá 26. mája po trojročnej pauze nový album

BARCELONA/BERLÍN - Kolumbijská popová speváčka a skladateľka Shakira zverejní svoj prvý album za posledné tri roky, uvádza sa vo vyhláseniach zverejnených na jej účtoch v sociálnych médiách.

slovakia

left justify in out

"S radosťou vám oznamujem, že môj nový album 'El Dorado' vyjde 26. mája! Shak," napísala speváčka vo štvrtok večer na svojej stránke na Facebooku.

Album s 13 piesňami obsahuje názvy v španielčine aj angličtine.

Na albume sa takisto nachádza pieseň "Chantaje", ktorá bola podľa slov Shakiry vlani v decembri latino skladbou číslo jeden v hudobnej streamovacej službe Spotify.

El Dorado bude 11. štúdiovým albumom speváčky takých hitov ako "Whenever, Whenever", "Waka Waka" a "Hips Don't Lie". Jej prvý album, vydaný v roku 1991, bol naspievaný výlučne v španielčine.

Posledný vydaný album 40-ročnej speváčky z roku 2014 má názov Shakira a vyšiel približne rok pred tým, ako porodila svoje druhé dieťa s futbalovou hviezdou španielskeho klubu FC Barcelona, Gerardom Piquém. Hudobníčka žije v spomínanom španielskom meste.

 


 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies