VIDEO Rytmusa dojal príbeh dievčaťa z detského domova

NETKY.SK • 30 August 2016, 14:37 • 2 min
VIDEO Rytmusa dojal príbeh dievčaťa z detského domova

BRATISLAVA – Napriek tomu, že najlepší slovenský rapper Patrik „Rytmus“ Vrbovský pôsobí drsne, v skutočnosti má veľké srdce.

slovakia

left justify in out

Do slovenských kín už o pár týždňov príde film o živote mladého dievčaťa z detského domova. Film s názvom Pierko nadchol rappera Rytmusa, ktorý k nemu nahral aj skladbu, ku ktorej stihol natočiť aj videoklip.

 

 

Pieseň samozrejme rozpráva príbeh detí z domova. "Mňa oslovil ten film, tá kvalitná robota. S tvorcami filmu som sa skamarátil a spontánne zo mňa vyšlo, že to podporím skladbou teda," povedal Rytmus o spolupráce s tvorcami filmu. Rytmus do filmu poskytol okrem skladky Pierko aj niekoľko svojich ďalších piesní zadarmo.

 

Film Pierko bude mať premiéru 6.októbra. Film natočili Lucie a Petra Klein Svobodovci a je o dievčati, ktoré vyšlo z detského domova. To vo filme stvárnila slovenská herečka Dominika Zeleníková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies