VIDEO Roland Garros: Djokovič si pri oslavách titulu zanôtil piesne od Gipsy Kings

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 08:35 • 2 min
VIDEO Roland Garros: Djokovič si pri oslavách titulu zanôtil piesne od Gipsy Kings

PARÍŽ - Novak Djokovič opäť nezaprel v sebe šoumena. Pri oslavách titulu z Roland Garros si v uliciach nočného Paríža zanôtil piesne od Gipsy Kings. Jeho spev postupne naberal na intenzite a sprevádzal ho pokrik "Vamos", ktorým sa zvykne povzbudzovať deväťnásobný parížsky šampión Rafael Nadal.

slovakia

left justify in out

Srbský tenista absolvoval okružnú jazdu autom spoločne so svojím bratom a manželkou Jelenou Rističovou, ktorú nazval svojou mamou. "Treba si vychutnať tento nádherný deň. Chcem sa podeliť o triumf s mojimi fanúšikmi, ktorí mi aj dnes dodali veľa energie. Je to moment, na ktorý nikdy nezabudnem. Gipsy Kings nech znejú v každej domácnosti, v každom aute," uviedol prostredníctvom videa na facebooku.

 

 

 

Následne začal spolu so svojou polovičkou spievať na plné hrdlo "Volare" - jeden z najznámejších songov od francúzskej kapely preferujúcej španielčinu. "Chcem vám všetkým zo srdca poďakovať za dlhoročnú podporu. Paríž, si pre mňa výnimočným miestom, milujem ťa!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies