VIDEO Nedalo mu to: K neplatnému referendu sa vyjadril aj Mariňák

NETKY.SK • 9 Február 2015, 09:22 • 2 min
VIDEO Nedalo mu to: K neplatnému referendu sa vyjadril aj Mariňák

BRATISLAVA - Referendum o rodine, ktoré iniciovala Aliancia za rodinu, je neplatné. K hlasovacím urnám prišlo len 21,41 percenta oprávnených voličov. Po vyhlásení výsledkov sa k neplatnému referendu vyjadril aj „odborník“ na všetko známy zabávač Fučo alias Mariňák.

slovakia

left justify in out

Svoje vyhlásenie zverejnil na svojom facebookovom profile. Na začiatku nezabudol ako vždy veľmi svojsky pozdraviť všetkých fanúšikov. Potom so svojím upriameným pohľadom vysvetlil, čo si myslí o rodine a adopcii detí homosexuálmi.

 

 

 

 

 

Ak ste sa z videa nedozvedeli takmer nič nezúfajte, lebo ani my. A omnoho viac sme sa nedozvedeli ani z Mariňákovho vyjadrenia pre netky.sk: „Týmto videom som sledoval to, že sa tu peklo podpísalo schwabachovým písmom na plnej čiare.“ Ale vyzerá to tak, že Mariňák je za tradičnú rodinu, aj keď ho trápia iné problémy.

 

Na referende sa v sobotu (7. 2.) zúčastnilo 944.674 občanov, ktorí odovzdali 944.209 hlasovacích lístkov, z toho bolo 6074 neplatných. Celkovo je v zozname oprávnených voličov zapísaných 4.411.529 ľudí.

 

Na otázku, či občania súhlasia s tým, aby sa manželstvom nemohlo nazývať žiadne iné spolužitie osôb okrem zväzku medzi jedným mužom a jednou ženou, odpovedalo 94,50 percenta zúčastnených kladne. Za to, aby sa homosexuálom neumožnili adopcie detí, sa vyjadrilo 92,43 percenta hlasujúcich a k tomu, aby školy nemohli vyžadovať účasť detí na vyučovaní v oblasti sexuálneho správania či eutanázie, ak ich rodičia alebo deti samy nesúhlasia s obsahom vyučovania, sa priklonilo 90,32 percenta občanov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies