VIDEO Najlepší kamaráti po 60 rokoch zistili, že sú - bratia...

NETKY.SK • 31 December 2017, 16:39 • 2 min
VIDEO Najlepší kamaráti po 60 rokoch zistili, že sú - bratia...

Dvaja muži z exotických Havajských ostrovov, ktorí boli najlepšími kamarátmi, nedávno zistili, že majú rovnakú mamu a ich puto je tak ešte pevnejšie. Svojim rodinám a priateľom to symbolicky prezradili počas Vianoc.

slovakia

left justify in out

Alan Robinson a Walter Macfarlane sa prvýkrát stretli v šiestej triede. Hneď si rozumeli a priateľstvo im vydržalo viac ako 60 rokov, píše server Novinky.cz. Macfarlane nikdy nepoznal svojho otca a Robinson bol adoptovaný. Oba postupne pátrali po svojom pôvode.

 

Macfarlane najprv skúšal internet a sociálne siete, ale nebol úspešný. Začal preto pátrať v rodinnej histórii a na webových stránkach s porovnávaním DNA, uviesla stanica KHON-TV.

 

Ukázalo sa, že najväčšiu zhodu mal s užívateľom skrývajúcim sa pod skratkou Robi737. Ako Robi je často oslovovaný práve Robinson, ktorý naviac lietal ako pilot na modeli 737 od Boeingu. Robinson totiž pri pátraní po svojej rodine použil rovnakú webovú stránku. Obaja muži potom zistili, že majú spoločnú mamu.

 

Prekvapujúcu správu oznámili svojim najbližším pred týždňom na vianočnom večierku. "Je to ten najlepší vianočný darček, aký som si mohol predstaviť," povedal Robinson.

 

Obaja bratia sú už v dôchodku a teraz plánujú, že ho strávia spoločne.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies