VIDEO Ministra obrany čakala nezvyčajná prehliadka. Rozhryzli v nej aj veľkých hadov...

NETKY.SK • 24 Január 2018, 14:40 • 2 min
VIDEO Ministra obrany čakala nezvyčajná prehliadka. Rozhryzli v nej aj veľkých hadov...

Indonézski vojaci sa v stredu predviedli pred americkým ministrom obrany. Pili hadiu krv, gúľali sa cez črepiny, rozbíjali tehly hlavami a prechádzali ohňom.

slovakia

left justify in out

Šéfovia Pentagonu sú počas zahraničných návštev skôr zvyknutí na rutinné vojenské prehliadky, konštatovala agentúra Reuters. Prehliadka schopností indonézskych vojakov však bola oveľa okázalejšia. Pri jednom kúsku napríklad vojak so zaviazanými očami strieľal po lopte, ktorú medzi nohami držal jeho kolega. Raz síce minul, ale nikto nebol našťastiie zranený. 

 

Ďalší vojaci za zvukov bubnov predviedli  prvky bojových umení - rozbíjali tehly hlavami a horiace tehly prerážali rukami. Iný vojak vyzbrojený nožom a v kapucni, ktorá mu zakrývala oči, odsekol ostrím uhorku, ktorú v ústach držal jeho kolega. Viac ako prehliadku to pruipomínalo cirkusovú šou, píše server Novinky.cz.

 

Počas asi najpôsobivejšej pasáže vysypali vojaci len pár metrov od Mattisa z vriec hady, medzi ktorými bola aj kobra kráľovská. Hadom potom usekali hlavy a pili ich krv. Jeden z vjakov hada dokonca prekusol zubami...

 

Na konci nevšednej prehliadky predviedli indonézski vojaci záchranu rukojemníkov za zvuku melódie z filmu Mission impossible. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies