VIDEO Milionár Dan Bilzerian kopol ženu na diskotéke do hlavy!

NETKY.SK • 8 December 2014, 11:33 • 2 min
VIDEO Milionár Dan Bilzerian kopol ženu na diskotéke do hlavy!

MIAMI – Milionár, playboy, gambler, Kráľ Instagramu a muž, ktorému všetci ostatní iba ticho závidia – Dan Bilzerian (34) dostal zákaz vstupu do jedného z nočných klubov v Miami po tom, čo údajne kopol ženu do tváre.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročného playboya zachytili na video ako oslavuje svoje narodeniny v klube LIV na Miami. Na nejasnom videozázname Bilzerian tancuje na pódiu, príde na jeho okraj a kopne ženu do tváre. Tá chcela údajne vyvolať pri pódiu bitku.

 

 

 

 

Podľa bulvárnej stránky The Dirty, žena po kope do tváre ostala ležať na zemi celá krvavá. Údajná obeť nechcela prezradiť svoje meno, ale podľa nej „nespravila nič, aby si zaslúžila kopanec do tváre.“ Voči Bilzerianovi podá žalobu.

 

Dan Bilzerian sa dostal do povedomia verejnosti iba nedávno. Multimilionár ma milióny fanúšikov na sociálnych sieťach, kam denne pridáva fotografie zbraní, nahých žien a drahých áut. Ak neviete, kto je Dan Bilzerian, dočítate sa TU!

 

Naposledy napríklad hodil pornoherečku zo strechy svojho domu priamo do bazénu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies