VIDEO Krásne identické trojčatá sa vydali v jeden deň

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 14:14 • 2 min
VIDEO Krásne identické trojčatá sa vydali v jeden deň

RIO DE JANEIRO – Rafaela, Rochel a Tagiane Bini majú toho spoločné viac než dosť. Sú totiž takmer identické trojčatá. Dokonca aj deň svadby mali rovnaký.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročné Brazílčanky prišli v rovnakých šatách, rovnakom mejkape a s rovnakými účesmi. V rukách však mali kytice rôznej farby, aby si ich budúci manželia náhodou nepomýlili.

 

Rafael, Gabriel a Eduardo dokonca sami priznali, že sa trochu obávajú, aby každý tú svoju spoznali. „Ihneď som vedel, ktorá je tá moja. Keď vošla do kostola, bola najkrajšia,“ povedal Eduardo, ktorý si bral Tagiane. A aby tej podobnosti nebolo málo, Rafael si zobral Rafaelu.

 

img

 

Rodičia Pedro a Salete boli v deň svadby svojich dcér veľmi šťastní. Keď Salete porodila ich prvú dcéru Lizele, rozhodli sa, že chcú aby mala súrodenca. Trojčatá však nečakali.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies