VIDEO Keby sa aj na Slovensku takto “makalo“, máme diaľnice všade

NETKY.SK • 1 Február 2018, 07:49 • 2 min
VIDEO Keby sa aj na Slovensku takto “makalo“, máme diaľnice všade

ŠANGHAJ - Otročina či skutočný prínos pre spoločnosť? Čínski pracovníci svetu ukázali svoju neuveriteľnú výkonnosť a zároveň obetu pre spoločnosť. Približne 1 500 zamestnancov postavilo za 9 hodín železnicu v novej vlakovej stanici v provincii Fu-tien na juhu Číny.

slovakia

left justify in out

S výstavbou začali 19. januára o 18:00 a skončili 20. januára o 02:20 ráno. Celkom 1 500 pracovníkov bolo rozdelených do siedmych skupín, ktoré súbežne pracovali na siedmych úlohách. Ich prácu zachytila na videu spoločnosť Pear. Je na ňom vidieť, ako robotníci prepojili tri hlavné železničné trate Kan-lung, Kan-žuej-lung  a Čang-lung do Nan-lung. 

 

Okrem iného, stihli nainštalovať aj nové semafory a zariadenie pre monitorovaciu službu. Železničnú trať medzi mestami Nan-pching a Lung-jen, ktorá má 246,55 kilometrov, je určená k jazde o rýchlosti 200 kilometrov za hodinu a je súčasťou plánu na zlepšenie miestneho dopravného systému.

 

Bude hlavným spojením medzi juhovýchodom krajiny a centrálnou Čínou. Podľa denníka Xinhuanet sa zníži čas jazdy medzi mestami zo 7 hodín na 1,5 hodiny. Predpokladá sa, že železnica bude dokončená do konca tohto roku. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies