VIDEO Herečka Helen Hunt si zahrá v hororovom trileri I See You

NETKY.SK • 9 Jún 2017, 09:16 • 2 min
VIDEO Herečka Helen Hunt si zahrá v hororovom trileri I See You

BRATISLAVA - Americká herečka Helen Hunt sa predstaví v hororovom trileri I See You.

slovakia

left justify in out

V snímke si zahrá Jackie, manželku vyšetrovateľa Grega, ktorý je hlavnou postavou projektu. O réžiu novinky sa postará Adam Randall, ktorý ju začne nakrúcať v lete v Clevelande. Scenár napísal Devon Graye. O produkciu sa postará Matt Waldeck, zatiaľ čo Ben Hecht, Hilary Davis, Stephen Kelliher, Patrick Howson a Phil Hunt budú výkonnými producentmi.

Príbeh filmu sa zameria na manželov Grega a Jackie Harperovcov. Greg je hlavným vyšetrovateľom únosu dieťaťa, ktorý sa podobá na jeden z jeho starších prípadov, a snaží sa nájsť cestu k odpusteniu svojej nevernej bohatej manželke. Ona sa zatiaľ pre svoju vinu trápi a postupne vzďaľuje od reality. V ich dome sa navyše začne prejavovať zákerná bytosť, ktorá predstavuje smrteľné nebezpečenstvo pre ich syna.

Helen Elizabeth Hunt sa preslávila vďaka sitcomu Som do teba blázon (1992 - 1999). V roku 1998 získala Oscara za herecký výkon v hlavnej úlohe snímky Tak dobre, ako sa len dá (1997). Zahrala si aj vo filmoch ako Twister (1996), Stroskotanec (2000), Po čom ženy túžia (2000), Pošli to ďalej (2000), Prekliatie žltozeleného škorpióna (2001), Vejár lady Windermerovej (2004), Zánik Empire Falls (2005), Atentát v Ambassadore (2006), Surfistka (2011) či Terapia (2012), za ktorý získala druhú nomináciu na Oscara.

 

Ako režisérka debutovala už počas účinkovania v spomínanom seriáli Som do teba blázon, keď režírovala niekoľko epizód. V roku 2007 potom absolvovala celovečerný režisérsky debut snímkou Konečne spolu, v ktorej si aj zahrala. Okrem Oscara má na svojom konte štyri ceny Primetime Emmy a rovnaký počet Zlatých glóbusov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies