VIDEO Facekini je stále trendy! Prerazí činsky plážový hit aj k nám?

NETKY.SK • 31 Máj 2017, 15:17 • 2 min
VIDEO Facekini je stále trendy! Prerazí činsky plážový hit aj k nám?

Číňania vedia ako na to. Aby si nespálil ani kúsok kože na tvári, vymysleli ochrannú masku facekini, ktorá sa teší čoraz väčšej obľube.

slovakia

left justify in out

Číňania majú extrémne jemnú kožu, preto je pre nich výrobok od dizajnérky Zhang Schifan vychytávkou, ktorá sa medzi ľuďmi veľmi rýchlo ujala. 

 

Donedávna sa totiž všetci milovníci vody a pláží chránili pred slnečným žiarením látkovými vreckovkami s vystrihnutými očami. Už tri roky sa však môžu kúpať naozaj štýlovo.

 

Paradoxom je, že zatiaľ čo Európa má na plážach problém s burkinami, Číňania túto vychytávku na tvári vítajú. Tamojšie ženy si potrpia na alabastrovú pokožku. Tá je totiž známkou luxusu a bohatstva, preto chcú zabrániť tomu, aby sa počas kúpania opálili. U nás ešte stále prevláda trend soláriových opálených tiel, je teda otázne, či sa tento rok prejde po kúpalisku nejaká dievčina s gumenou ozdobou na tvári...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies