VIDEO Dvaja členovia skupiny One Direction fajčili v aute marihuanu

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 13:33 • 2 min
VIDEO Dvaja členovia skupiny One Direction fajčili v aute marihuanu

LIMA - Na internete sa objavilo video, v ktorom dvaja členovia britsko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction fajčia marihuanu.

slovakia

left justify in out

Záznam zachytáva Zayna Malika a Louisa Tomlinsona ako sa spolu s tímom vezú v aute na koncert, ktorý sa konal 27. apríla v Lime. Autorom videa je 22-ročný Tomlinson, ktorý počas nakrúcania napríklad prezradil, že "dôležitou súčasťou príprav na vystúpenie je pre Malika aj Mary J", čo je označenie pre marihuanu.

 

Tomlinson, ktorý si s kolegom podávali jointa, tiež nakrútil policajný sprievod, z ktorého členov si robil žarty. "Pozerá sa a určite si myslí, 'Som si istý, že cítim nejakú nezákonnú látku', a trafil klinec po hlavičke," povedal hudobník. Ostatní traja členovia formácie- Niall Horan, Harry Styles a Liam Payne s nimi v aute neboli. 

 

 

Formácia One Direction sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012) a Midnight Memories (2013), pričom sú prvou skupinou, ktorej sa podarilo s prvými troma nahrávkami debutovať na vrchole amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte majú viac ako sto ocenení, medzi ktorými sa nachádzajú napríklad štyri BRIT Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies