VIDEO 92-ročná babička sa venuje netradičnej aktivite: Toto by vám nenapadlo ani vo sne!

NETKY.SK • 14 Apríl 2018, 12:00 • 2 min
VIDEO 92-ročná babička sa venuje netradičnej aktivite: Toto by vám nenapadlo ani vo sne!

To, že vek je len číslo dokazuje aj táto neuveriteľná seniorka.

slovakia

left justify in out

Hovorí sa, že každý máme taký vek, na aký sa cítime. Dátum narodenia pritom nemusí byť vôbec žiadnym limitom a to ani v prípade, že sa v 87 rokoch rozhodneme pre kariéru vzpierača.

 

Živým príkladom je babička menom Evelyn Kilgore, ktorá má napriek svojmu úctyhodnému veku elánu a energie zjavne na rozdávanie. Až toľko, že si ju musí vybíjať v posilňovni pri ťažkých váhach. A to nie je všetko! Dokonca sa aktívne zapája do mnohých súťaží!

 

Evelyn je najstaršou súťažiacou na svete, ktorá sa na oficiálnom podujatí rozhodla zabojovať o titul pre najlepšieho vzpierača. Špecializuje sa na mŕtvy ťah a zbiera jedno ocenenie za druhým. To je však logické vzhľadom na skutočnosť, že obvykle býva jedinou súťažiacou vo svojej váhovej aj vekovej kategórii.

 

Táto aktívna dôchodkyňa je momentálne majsterkou sveta aj národnou šampiónkou, no okrem toho aj hrdou mamou, babičkou a prababičkou, čo je pre ňu oveľa dôležitejšie. Pre všetkých má ale jeden odkaz „Vstaň a choď“. Neexistuje totiž iná prekážka, než tvoja vlastná vôľa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies