Veronika Velez-Zuzulová bude bojovať o body do SP s dlahou na ruke

NETKY.SK • 18 December 2012, 07:59 • 2 min
Veronika Velez-Zuzulová bude bojovať o body do SP s dlahou na ruke

Veronika Velez-Zuzulová bude bojovať o body do SP s dlahou na ruke - Ostatné športy S rukou v dlahe odcestovala v pondelok Veronika Velez-Zuzulová do dejiska ďalších pretekov Svetového pohára. Podľa jej manažéra Róberta Magáta po nedeľňajšom obrovskom sla

slovakia

left justify in out

img

S rukou v dlahe odcestovala v pondelok Veronika Velez-Zuzulová do dejiska ďalších pretekov Svetového pohára. Podľa jej manažéra Róberta Magáta po nedeľňajšom obrovskom slalome jej vo francúzskom Courchevel chceli dať dokonca sadru, ale slovenská lyžiarka chce za každú cenu štartovať minimálne v slalome SP.

Zuzulová spadla v 1. kole "obráku" a bolí ju ruka. Predbežne jej diagnostikovali prasknutú kosť v predlaktí, čo by za normálnych okolností znamenalo sadru na dva týždne. Lenže pretekárka chce v utorok vo švédskom Aare skúsiť tréningovú záťaž, predbežne cíti pichavú bolesť pri odpichnutí palicou. V stredu je na severe Európy nočný obrovský slalom a pod umelým osvetlením sa o deň neskôr ide aj slalom (oba dni 16.00/19.00). Keďže štart v technicky najnáročnejšej a zároveň dosť rýchlej disciplíne je rizikový, Zuzulová možno absolvuje iba druhú súťaž.

"Dúfame, že bude môcť ísť aspoň slalom v okolnostiach, ktoré jej umožnia kvalitný výkon. Už predtým sme spravili harmonogram našej cesty tak, aby si Veronika aj oddýchla a nesedela príliš dlho v aute. Preto po Courchevel letela zo Ženevy, kým my sme riadne nabalili materiálom naše auto a išli sme s ním na pár hodín na Slovensko," informoval šéf tímu, pretekárkin otec a tréner Timotej Zuzula pred svojím odletom do Aare z viedenského letiska pri Schwechate.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies