Včerajší výbuch domu vo Viedni si vyžiadal jednu obeť a 13 zranených

NETKY.SK • 27 Apríl 2014, 11:16 • 2 min
Včerajší výbuch domu vo Viedni si vyžiadal jednu obeť a 13 zranených

VIEDEŇ - Výbuch a čiastočné zrútenie obytného domu vo Viedni si v sobotu vyžiadali minimálne jedného mŕtveho a 13 zranených.

slovakia

left justify in out

Rakúska verejnoprávna stanica ORF to uviedla po tom, ako záchranárske psy na mieste udalosti našli živú ženu, ktorá bola zasypaná pod sutinami takmer osem hodín. Zatiaľ jedinou obeťou je 19-ročný muž, ktorého našli v popoludňajších hodinách takisto živého, po naložení do sanitky však zomrel. Stav šiestich spomedzi 13 zranených osôb si vyžiadal prevoz do nemocnice. Príčina výbuchu v hornej časti štvorpodlažného domu na známej ulici Mariahilfer Straße je podľa ORF stále neznáma. Rovnako nejasný je aj počet ľudí, ktorí sa mohli v budove nachádzať. Sutiny po výbuchu zatarasili celú šírku ulice, ktorá je uzavretá pre automobilovú i električkovú dopravu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies