Švajčiarsko: Otec nezvestných dvojičiek ich zrejme zavraždil

NETKY.SK • 11 Február 2011, 13:11 • 2 min
Švajčiarsko: Otec nezvestných dvojičiek ich zrejme zavraždil

Švajčiarsko: Otec nezvestných dvojičiek ich zrejme zavraždil

slovakia

left justify in out

Iba vážnou duševnou poruchou si príbuzní Švajčiara kanadského pôvodu Matthiasa Kaspara Scheppa dokážu vysvetliť, ak by ich syn a brat skutočne zavraždil vlastné dcéry - šesťročné dvojičky Alessiu a Liviu.
      Vyplýva to z ich dnešných reakcií na čoraz pravdepodobnejší variant prípadu, podľa ktorého Schepp ešte pred samovraždou v talianskom regióne Apúlia svoje dcéry zavraždil.
      Naznačuje to aj obsah listu, ktorý podľa informácií švajčiarskeho denníka Blick doručili vo štvrtok matke dvojičiek. "Odpočívajú v pokoji. Netrpeli," napísal v liste jej expartner a otec dvojičiek, ktorý si dcéry vyzdvihol z domu ich matky vo švajčiarskom Lausanne v piatok 28. januára, v pondelok ich však neodviezol do školy a naposledy ho s nimi videli v noci na 1. februára.
      Medzičasom existenciu listu z 3. februára a jeho obsah potvrdili aj švajčiarske policajné zdroje.
      Po tom, čo Schepp odišiel z Lausanne, objavil sa postupne vo francúzskych mestách Toulon a Marseille a napokon zamieril do Talianska.
      Ako vo štvrtok s odvolaním sa na policajné zdroje informoval strýko dvojičiek, Schepp sa podľa všetkého vracal zo stredomorského ostrova Korzika ešte na francúzsku pevninu. Svoj útek a samovraždu však plánoval zrejme detailne a dlhší čas. Nasvedčujú tomu údajne informácie, ktoré vyšetrovatelia objavili v jeho počítači v práci.
      Iba dva dni predtým, ako zmizli dvojičky, ich otec vraj intenzívne surfoval po internete, aby sa informoval nielen o možnostiach prepravy na Korziku, ale navštívil aj viacero stránok týkajúcich sa tém ako samovražda, jedy a zbrane.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies