V sobotu sa neskákalo, Nemec Freund majstrom sveta

NETKY.SK • 15 Marec 2014, 18:34 • 2 min
V sobotu sa neskákalo, Nemec Freund majstrom sveta

HARRACHOV - Tretie a štvrté kolo na XXIII. majstrovstvách sveta v letoch na lyžiach v Harrachove v sobotu zrušili.

slovakia

left justify in out

Nemec Severin Freund triumfoval na XXIII. majstrovstvách sveta v letoch na lyžiach na "mamuťom" mostíku HS-205 v českom Harrachove. V sobotu sa pod Čertovou horou "ženili čerti", organizátori pre zlé počasie zrušili tretie a štvrté kolo a v platnosti zostalo poradie po piatkovom 1. súťažnom dni - po dvoch odskákaných kolách. Konečnú druhú priečku obsadil Nór Anders Bardal, tretia pozícia patrí Petrovi Prevcovi zo Slovinska. Jediný slovenský reprezentant Tomáš Zmoray nepostúpil zo štvrtkovej kvalifikácie do hlavnej súťaže.

 

Dvadsaťpäťročnému rodákovi z Freyungu (nar. 11. mája 1988) Freundovi namerali v piatok 203,5 a 191,5 metra, za čo dostal od rozhodcov 391,0 bodu. Nemecký skokan doteraz ešte nezískal na MS v letoch kov. Freund napodobnil krajana Svena Hannawalda, ktorý sa tešil na "mamute" pred dvanástimi rokmi, paradoxne tiež v Harrachove. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies