V Opave našli mŕtveho mladého muža, ktorého zabil zrejme metanol

NETKY.SK • 11 Marec 2013, 15:01 • 2 min
V Opave našli mŕtveho mladého muža, ktorého zabil zrejme metanol

PRAHA - Metanolová aféra v ČR má zrejme ďalšiu obeť, ktorou je podľa názoru súdnych znalcov 25-ročný muž z Opavy. Jeho telo našli v jednom z tamojších bytov 6. marca večer. Príčinou úmrtia bola podľa predbežných záverov expertov intoxikácia metanolom.

slovakia

left justify in out

Ak sa to potvrdí, pôjde už o 24 obeť pančovaného alkoholu v Moravskosliezskom kraji a 44. obeť na území ČR. Informácie priniesli české elektronické médiá s odvolaním sa na hovorkyňu ostravskej polície Gabrielu Holčákovú. Policajti teraz intenzívne pátrajú po možnom zdroji tejto otravy.

Podľa informácií serveru iDNES.cz je tento prípad odlišný od väčšiny ostatných skutočnosťou, že sa pri zosnulom nenašli žiadne fľaše.

Iba v Moravskosliezskom kraji orgány činné v trestnom konaní stíhajú viac ako štyri desiatky podozrivých, respektíve obvinených z účasti na výrobe alebo distribúcii otráveného alkoholu, v celorepublikovej relácii je to viac ako 70 osôb.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies