V Nemocnici Ružinov zasahovali hasiči celú noc, práce ešte pokračujú

NETKY.SK • 2 September 2018, 12:07 • 2 min
V Nemocnici Ružinov zasahovali hasiči celú noc, práce ešte pokračujú

BRATISLAVA - V Nemocnici Ružinov celú noc zasahovali hasiči, ktorí odčerpávali dažďovú vodu, práce momentálne pokračujú i naďalej, tak, aby mohli byť všetky priestory aj výťahy uvedené do plnej prevádzky v čo najkratšom čase.

slovakia

left justify in out

V noci zo soboty na nedeľu totiž mohutný dážď a záplavy obmedzili chod Nemocnice Ružinov, v suteréne sa vyskytla dažďová voda, ktorá spôsobila obmedzenie prevádzky výťahov. Ako ďalej agentúru SITA informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská, zdravotnú starostlivosť pacientom poskytujú i naďalej, s výnimkou stavov, ktoré si vyžadujú akútnu hospitalizáciu. Týmto pacientom zabezpečili odklon do Nemocnice na Kramároch a v Petržalke.

V noci zo soboty na nedeľu spôsobil vytrvalý dážď v Bratislave na viacerých miestach problémy. Zaplavený bol podchod na Trnavskom mýte, električky nepremávali na Zlaté Piesky a do Ružinova. Odklonené boli aj trasy trolejbusov. Pre okresy Bratislava, Malacky, Pezinok a Senec dokonca v noci platila výstraha tretieho stupňa. Výstraha pre šesť okresov - Senicu, Malacky, Pezinok, Bratislavu, Senec a Dunajskú Stredu platí aj dnes od 19:00 do pondelka 8:00. SHMÚ vydal pre tieto okresy výstrahu pred búrkou prvého stupňa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies