V nedeľu 1.10. sa uskutoční prvá detská cyklistická jazda ulicami Bratislavy.

NETKY.SK • 30 September 2023, 13:00 • 2 min
V nedeľu 1.10. sa uskutoční prvá detská cyklistická jazda ulicami Bratislavy.

Kidical Mass je organizovaná jazda na bicykloch pre rodiny s deťmi. Ide o spoločenskú akciu, ktorá podporuje bezpečnú jazdu na bicykli pre deti a ich rodičov, a zároveň propaguje používanie bicyklov ako ekologickej a zdravej formy dopravy. Koná sa v rôznych iných mestách po svete.

slovakia

left justify in out

V nedeľu o 16:00 sa uskutoční prvá detská cyklistická jazda ulicami Bratislavy. S jej zabezpečením bude pomáhať aj Mestská polícia Bratislava, preto by sme vás radi na ňu s vašimi malými cyklistami pozvali.

Stretnutie malých cyklistov a ich rodičov je o 15:00 na Rybnom námestí, odkiaľ spoločne, za sprievodu polície, vyrazia o 16:00 na okruh širším centrom mesta. Trasa má približne 5 kilometrov a je vhodná aj pre deti na odrážadlách a na bicykloch s pomocnými kolieskami.

Jazda začína na Rybnom námestí a od Mostu SNP smeruje na Karadžičovu ulicu, pokračuje cez Mlynské Nivy, Košickú a Landererovu ulicu na Dostojevského rad a späť na Rybné námestie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Vinceová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies