V nákupnom centre v Belgicku ozbrojení muži strielali z kalašnikova

NETKY.SK • 22 Október 2016, 13:49 • 2 min
V nákupnom centre v Belgicku ozbrojení muži strielali z kalašnikova

BRUSEL - Traja maskovaní muži dnes podnikli ozbrojenú lúpež v nákupnom centre v belgickom meste Chatelet 50 km južne od Bruselu. Strieľali pri tom z kalašnikova a údajne zazneli aj dva výbuchy. Informoval o tom belgický denník La Derniere Heure odvolávajúci sa na agentúru Belga.

slovakia

left justify in out

Ozbrojenci v kuklách vtrhli do bižutérie v obchodnom dome Cora a vykradli ju. Najmenej jeden z nich mal kalašnikov. Jeden z lúpežníkov mal na rukáve pásku s nápisom "polícia". Trojica zlodejov následne z miesta činu ušla na aute, ktoré je na zozname kradnutých vozidiel.

 

"Svedkovia tvrdia, že počuli dva výbuchy, ale informácia sa ešte nepotvrdila," informoval miestny policajný riaditeľ Eric De Brabander.

 

Podľa agentúry Belga nikto pri lúpeži nezahynul, ani neutrpel zranenia, ale štyri osoby boli v šoku a sú v rukách zdravotníkov. Pred poludním už polícia nákupné centrum opäť otvorila, len niekoľko obchodov je stále zatvorených pre pokračujúce vyšetrovanie lúpeže.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies