V Moskve oslavovali úspech Dinama aj s Ovečkinom

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 10:48 • 2 min
V Moskve oslavovali úspech Dinama aj s Ovečkinom

MOSKVA - Moskva zažila bielo-modrý deň. V ruskej metropole sa konalo oficiálne slávnostné odovzdanie medailí víťazom Gagarinovho pohára z Dinama Moskva. Úvod obstaral slávnostný sprievod ulicami Moskvy.

slovakia

left justify in out

Z Chodynských polí sa vydala kolóna automobilov, pred ktorou išiel otvorený autobus s hráčmi Dinama. Popri Kremli sa vozidlá dostali k Malej športovej aréne v Lužnikách, kde sa uskutočnila slávnosť. Hokejisti, tréneri a vedenie klubu sa najskôr pred zrakmi fanúšikov odfotili s trofejou a potom nasledoval program, v ktorom vystupovali ruské popové hviezdy. Víťaza Gagarinovho pohára pozdravili prezident Kontinentálnej hokejovej ligy Alexander Medvedev a šéf Ruskej hokejovej federácie Vladislav Tretiak. Ruský minister športu Vitalij Mutko odovzdal kormidelníkom Olegsovi Znaroksovi a Harijsovi Vitolinšovi ocenenia Zaslúžilý tréner Ruska.

Dinamo Moskva obhájilo tento rok Gagarinov pohár po finálovom víťazstve 4:2 nad Traktorom Čeľabinsk. V kádri Moskovčanov nechýbal ani slovenský obranca Dominik Graňák. Ocenenie si v utorok prevzal aj Alexander Ovečkin, ktorý prišiel na slávnosť s nohou v sadre. Ruský útočník dohrával sezónu, ktorú začal v Diname počas výluky v NHL, s vlásočnicovou zlomeninou ľavého chodidla. "Dinamo je môj rodný klub. Urobil som v ňom prvé hokejové kroky, veľmi som veril v úspech tímu v Gagarinovom pohári. Je skvelé, že sa vedenie rozhodlo dať na trofej aj moje meno," povedal útočník Alexander Ovečkin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies