V Likavke horel detský domov, deti zranené neboli

NETKY.SK • 1 Október 2013, 14:35 • 2 min
V Likavke horel detský domov, deti zranené neboli

LIKAVKA - V Likavke v okrese Ružomberok horel v noci detský domov. Predbežná škoda je 15-tisíc eur, uviedol Ján Ondruška z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru Ružomberok.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahovali siedmi hasiči na troch vozidlách. "Požiar spozoroval a nahlásil sused približne o 2:00. Do hodiny sme požiar lokalizovali. Následne sme ho do 5:00 zlikvidovali. Pri zásahu sme použili dýchacie prístroje, keďže priestor bol značne zadymený. Samozrejme, na mieste zostali na dosledovanie ešte dobrovoľní hasiči z obce," konštatoval Ondruška. 

"V čase nášho príjazdu boli deti a zamestnanci domova už mimo ohrozenia, teda už neboli v objekte," podotkol. Pri požiari bola poškodená strecha a blízko objektu stojace vozidlo Fiat. "Predbežnou príčinou je úmyselné zapálenie neznámou osobou," dodal Ondruška. 

Hasiči pred požiarom uchránili hodnoty za 48-tisíc eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies