V Jasnej už zasnežujú, na Štrbskom Plese začnú cez víkend

NETKY.SK • 21 November 2014, 12:15 • 2 min
V Jasnej už zasnežujú, na Štrbskom Plese začnú cez víkend

VYSOKÉ TATRY – Lyžiarske svahy v nízkotatranskom stredisku Jasná už zasnežujú, na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách začnú cez víkend.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA ďalej informovala hovorkyňa spoločnosti Tatry Mountain Resorts Zuzana Fabianová, ak bude vyhovujúce počasie, potrebná vlhkosť vzduchu a mínusové teploty niekoľko dní za sebou, začnú na budúci týždeň zasnežovať aj v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici. „Aktuálne zasnežujeme zjazdovky v Jasnej v nadmorskej výške nad 1 600 metrov na severnej strane Chopku. Už v sobotu večer plánujeme zasnežovať na Štrbskom Plese, a to zjazdovky Turistiská, Interski a Spojka,“ uviedla Fabianová.

 

Zimná sezóna v Jasnej sa už tradične otvára 6. decembra veľkou hudobnou oslavou zimy pod názvom Winter Music Opening, tento rok v štýle James Bond party. Vo Vysokých Tatrách odštartujú zimnú sezónu 29. novembra slovenskí top tenisti. Na Lomnickom štíte v nadmorskej výške 2 634 metrov odohrajú unikátny tenisový turnaj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies