V Grécku prerušili zápas, ľudia nadávali matke súpera

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 10:03 • 2 min
V Grécku prerušili zápas, ľudia nadávali matke súpera

SOLÚN - Nielen nepokoje v hľadisku či nedovolenými predmetmi zahádzaná palubovka, v basketbalovom Grécku stačí na prerušenie zápasu už aj spŕška nadávok z hľadiska.

slovakia

left justify in out

Vypočuť si ich, a to na adresu svojej matky, musel jeden z najlepších v tomto športe v krajine Dimitris Diamantidis. Hviezdneho rozohrávača Panathinaikosu Atény nimi v Solúne počastovali priaznivci domáceho Arisu v treťom semifinále najvyššej súťaže A1 League. Rozhodca predmetného stretnutia ho už z tohto dôvodu v prvej polovici úvodnej tretiny prerušil na približne minútu. Bezohľadní prívrženci domácich po víťazstve 77:68 znamenajúcom zníženie v sérii na 1:2 si pri odchode do šatní vzali na mušku aj mamu ďalšieho súperovho hráča Antonisa Fotsisa, ktorá mu umrela pred pár týždňami. Informácie aj s videami sú z webu gigantes.com. Obaja skúsení tridsiatnici, bývalí dlhoroční reprezentanti svojej vlasti, priviedli Grékov k titulu majstrov Európy 2005 aj vicemajstrov sveta 2006.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies