V ČR sú policajné manévre, lupiči ukradli 30 miliónov korún

NETKY.SK • 21 Február 2013, 12:32 • 2 min
V ČR sú policajné manévre, lupiči ukradli 30 miliónov korún

V ČR sú policajné manévre, lupiči ukradli 30 miliónov korún - Krimi Ozbrojení lupiči prepadli dnes dopoludnia v obci Přemyslovice v moravskom okrese Prostějov transportné vozidlo prevážajúce peniaze. Podľa informácií z miesta činu ukradli približne 30 mil

slovakia

left justify in out

img

Ozbrojení lupiči prepadli dnes dopoludnia v obci Přemyslovice v moravskom okrese Prostějov transportné vozidlo prevážajúce peniaze.

Podľa informácií z miesta činu ukradli približne 30 miliónov českých korún. Uviedla to spravodajská webová stránka Novinky.cz.

Hovorkyňa olomouckého krajského policajného riaditeľstva Marie Štrbáková nemohla médiám potvrdiť výšku ulúpenej sumy.

Podľa informácií Hitrádia Orion ukradli páchatelia z dodávky 30 miliónov korún. Lupiči maskovaní kuklami rozstrieľali predné sklo obrneného vozidla, nikto však neutrpel zranenia.

Svedok, ktorý sa ocitol na mieste udalosti krátko po 09.00 h, povedal pre český denník Právo, že to tam vyzerá "ako na manévroch".

Dodal, že od Přemyslovíc do mesta Konice bola cesta nepriedušne uzatvorená. Svedok zbadal aj policajný vrtuľník s termovíziou a psovodmi. V poliach a všade okolo pobehovalo množstvo policajtov.

K prepadnutiu malo podľa Noviniek.cz dôjsť na ceste z Přemyslovíc, na okraji obce smerom na Konicu.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies