V Bratislave zatkli päť rokov hľadaného muža

NETKY.SK • 24 Máj 2017, 13:58 • 2 min
V Bratislave zatkli päť rokov hľadaného muža

BRATISLAVA - Policajti v piatok 19. mája v Bratislave na Dunajskej ulici zatkli dlhodobo hľadaného Slavomíra K. (45). Ako agentúru SITA informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Martin Wäldl, menovaný bol na úteku pred spravodlivosťou od roku 2012, kedy ho Najvyšší súd Slovenskej republiky odsúdil za spáchanie trestného činu hrubého nátlaku so zbraňou na trest päť rokov väzenia.

slovakia

left justify in out

„V roku 2003 mal Slavomír K. ako člen organizovanej zločineckej skupiny spolu s ďalšími osobami vydierať košického podnikateľa. Pod hrozbou násilia mali od podnikateľa požadovať vysokú finančnú hotovosť, ako i splnomocnenia na užívanie jeho majetku," uviedol Wäldl. Pri domovej prehliadke u menovaného policajti našli aj nelegálne držanú zbraň.

Slavomír K. bol podľa polície posledným členom zločineckej skupiny, ktorý sa vyhýbal spravodlivosti. „Samotné zatknutie prebehlo na jednej z rušných bratislavských ulíc po tom, ako zasahujúci policajti minimalizovali možné riziká súvisiace so zákrokom," priblížil Wäldl.

 

Zatknutého Slavomíra K.policajtil eskortovali do ústavu na výkon trestu v Bratislave, kde si bude odpykávať súdom uložený trest. Na pátraní po hľadanom Slavomírovi K. sa podieľala aj jednotka cieľového pátrania polície Českej republiky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies